neem contact op Maak kennis met C.R. Bard Netherlands Sales B.V.

C. R. Bard, Inc.

Sinds meer dan 100 jaar is C. R. Bard, Inc. uiterst actief in het ontwikkelen van innoverende medische hulpmiddelen met als doel de kwaliteit van leven voor de patiënt te verbeteren.

Om hieraan nog beter te kunnen voldoen, heeft C. R. Bard, Inc. eind 2013 de firma Rochester Medical overgenomen. Rochester Medical is reeds sinds jaren actief in de verkoop, marketing en distributie van medische hulpmiddelen. Hun voortdurende aandacht en diepgaande expertise op het gebied van urologie was dan ook een waardevolle aanvulling op het bestaande gamma van Bard.
 

Rochester Medical Corporation, gevestigd in Rochester in de Amerikaanse staat Minnesota en genoteerd aan de NASDAQ (ROCM) is een vooraanstaand ontwikkelaar, producent en marketeer van silicone continentiezorgproducten.

C. R. Bard, Inc is een beursgenoteerd bedrijf. Raadpleeg hier onze website voor onze overige producten.

Optimale service

Ons team staat dagelijks voor u klaar om te helpen met het juiste gebruik van onze medische hulpmiddelen of voor het beantwoorden van uw vragen. C.R. Bard biedt tevens de mogelijkheid voor het geven van een klinische les op de werklocatie. Daarnaast kunnen we het gebruik van onze producten, indien nodig, bij de patiënt in de thuissituatie begeleiden. Zo dragen wij actief bij aan een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven, waarbij we de kosten van de zorg zo laag mogelijk houden.

 

Disclaimer

De informatie in deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld naar de op het moment van schrijven geldende medische- en technische stand van zaken. Voor de juistheid en volledigheid kan echter niet worden ingestaan. Op ieder moment kan de informatie zonder vooraankondiging worden gewijzigd. 

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. C.R. Bard Netherlands Sales B.V. kan niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert. C.R. Bard Netherlands Sales B.V. en alle overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop verstrekte informatie. Dit geldt tevens voor de informatie waarnaar wordt doorverwezen. 

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden zonder voorafgaande toestemming van C.R. Bard Netherlands Sales B.V. Nederlands recht is van toepassing.
+31 (0)88 - 01 22 550